En liknelse

Att kyssa Jacobi är som att bli smekt av paradisets vindar.

R

Högtidens under (blixtar och dunder)

Nyår närmar sig med stormsteg. Vi dividerar, spekulerar och analyserar hur vi bäst ska smälla den karamellen. Eller ska vi säga kärlekskarusellen? Men först är det julafton. Vi längtar!

PoK
/J&R

fy skäms på oss!

Oj oj det gick visst ett tag mellan uppdateringarna där, men det är ju svårt att koncentrera sig när man är såhär kär.
Varje sekund som inte spenderas med älsklingen är en slösad sekund - visst känner man igen känslan?

Vi tänkte hur som helst skippa att försöka berätta om vad som hänt under den knappa månad som gått sedan toalettincidenten och den senaste uppdateringen, utan dyker direkt in i ännu en underbar afton. En afton spenderad med god mat, vin, dämpad belysning och utomordentligt sällskap! Men till skillnad från vad man skulle kunna tro (att det var Jacobi och René-tid det handlade om) så umgicks vi denna gång med underbara parbästisarna Leo och Lisette. (hihi René tycker alltid att det är så lustigt att de börjar på samma bokstav, men Jacobi tänker såklart att det är en enkel slump).

Vad hade vi för oss då månntro?
Jo, Leo och Lisette hade bjudit in oss till sin undersköna våning på skaldjursmiddag med tillhörande surdegslimpa, en nymodighet vi inte riktigt hunnit sätta oss in i än. Men gott var det! Vad vi dock inte fick veta i inbjudan var att kvällen skulle kantas av så mycket skratt och mjuka kyssar för respektive par.

Efter middagen satte vi oss alla fyra i deras chesterfielddröm (i själva verket är det en ikeasoffa, men man kan ju alltid drömma, och vi sköter drömmandet åt dem) och njöt av en vacker film. P.S I love you - vilket mästerverk! En och annan tår fälldes då vi alla fängslades av det sorgliga i deras kärleks öde.

Och nu då?
Klockan är ca 22.30 och nu är vi ordentligt ihopkurade här framför brasan. Hur trevligt vi än hade det med parbästisarna kvarstår fakta: Borta bra - men hemma bäst!

många mysiga kyssar
J och R

RSS 2.0